Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 68 44 577
Ωράριο Τηλ. Κέντρου Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-21:00
0

Woman EDP (30ml)

gold 100%
Γράψτε μια κριτική
Free Shipping icon

Δωρεάν μεταφορικά από 49€ και πάνω
*εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές για τις οποίες υπάρχει η ένθετη χρέωση των €2.60

22.27 
SD3120270
|
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
8018365250161
+
  • Τρόποι Πληρωμής
  • Τρόποι Αποστολής

"Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του Versace Woman, το αρώμα που αγκαλιάζει την θηλυκότητα και την πολυτέλεια! Αποκτήστε τον μύθο, αποκτήστε τον έρωτα, αποκτήστε την Versace.

Ιστορία:

  • Το Versace Woman αντιπροσωπεύει την ίδια την ουσία της Versace - εκλεπτυσμένη, δυναμική και διαχρονικά κομψή. Δημιουργήθηκε αρχικά το 2000 από τον διάσημο αρωματοποιό Christine Nagel και απέσπασε επαίνους αμέσως για την εξαιρετική του ποιότητα και ανατρεπτική φινέτσα.


Σύνθεση:

  • Το Versace Woman αναδεικνύει τον αισθησιασμό με μια σύνθεση που ξεχωρίζει. Στην κορυφή, ανακαλύπτετε την φρεσκάδα του φρούτου του δράκου, που αναμιγνύεται με την λάμψη του φρέσκου λυκίσκου. Στην καρδιά του αρώματος, η λουλουδάτη εκρηκτικότητα του φραγκοστάφυλου συνδυάζεται με τον απόλυτο αισθησιασμό του λωτού. Το άρωμα ολοκληρώνεται με την ζεστασιά του κέδρου και την γλυκιά αίσθηση της βανίλιας.

    Με το Versace Woman, θα αναδείξετε την εσωτερική σας δύναμη και κομψότητα. Αφεθείτε στην μαγεία της Versace και αναδείξτε τον εαυτό σας με αυτό το μοναδικό αρώμα.

    Μην το χάσετε! Αποκτήστε το Versace Woman σήμερα και αναδείξτε την αληθινή σας ομορφιά! "

Barcode:
8018365250161
Είδος:
  • Eau De Parfum
Συσκευασία:
30ml
Brand:
VERSACE
ΕΙΔΟΣ:
  • Eau De Parfum

Δε βρέθηκαν Κριτικές

Αξιολογήστε αυτό το προϊόν

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με άλλους πελάτες

Γράψτε μια κριτική
Παρόμοια προϊόντα