Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 68 44 577
Ωράριο Τηλ. Κέντρου Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-21:00
0

Girl Life EDP (75ml)

gold 100%
Γράψτε μια κριτική
Free Shipping icon

Δωρεάν μεταφορικά από 49€ και πάνω
*εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές για τις οποίες υπάρχει η ένθετη χρέωση των €2.60

39.66 
SD2720215
|
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
3386460137362
+
  • Τρόποι Πληρωμής
  • Τρόποι Αποστολής

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του αρώματος "Girl Life" από τον οίκο Rochas - το απόλυτο άρωμα για τις γυναίκες που αγαπούν τη ζωή και την αυτοπεποίθηση!

Ιστορία:  

  • Το αρώμα "Girl Life" της Rochas είναι μια αληθινή έκφραση της θηλυκότητας και της αυτοπεποίθησης. Δημιουργήθηκε αρχικά το 2020 από τον κορυφαίο αρωματοποιό του οίκου Rochas, που είναι γνωστός για την εξαιρετική του τέχνη στον χώρο των αρωμάτων. Αυτό το άρωμα είναι μια απόδειξη της ποιοτικής καινοτομίας και της εξαιρετικής τέχνης που αντιπροσωπεύει ο οίκος Rochas.

Σύνθεση:

  • Το "Girl Life" αγκαλιάζει τις αισθήσεις σας με μια μοναδική σύνθεση αρωμάτων. Στην κορυφή, θα βρείτε τις φρέσκες νότες του περγαμόντου και της λεμονότριας, που δημιουργούν ένα φωτεινό και αισιόδοξο άνοιγμα. Στη συνέχεια, η μυστική συνταγή περιλαμβάνει τις απαλές νότες των ανθών γιασεμιού και τριαντάφυλλου, που προσδίδουν μια θηλυκή και αισθησιακή διάσταση. Το άρωμα κλείνει με τις ζεστές νότες του βανίλιας και του πατσουλί, δημιουργώντας μια διαχρονική, αισθησιακή βάση.

Το "Girl Life" είναι περισσότερο από ένα άρωμα. Είναι ένα ταξίδι στη θηλυκότητα, την αυτοπεποίθηση και τη χαρά της ζωής. Αφεθείτε στη μαγεία αυτού του αρώματος και αναδείξτε την πραγματική σας ομορφιά.

Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη! Αγοράστε το "Girl Life" από τον οίκο Rochas σήμερα και ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του αρώματος που θα σας συνοδεύσει σε κάθε βήμα της ζωής σας. Μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Barcode:
3386460137362
Είδος:
  • Eau De Parfum
Συσκευασία:
75ml
Brand:
ROCHAS
Φύλο:
Γυναίκα

Δε βρέθηκαν Κριτικές

Αξιολογήστε αυτό το προϊόν

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με άλλους πελάτες

Γράψτε μια κριτική
Παρόμοια προϊόντα