Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 68 44 577
Ωράριο Τηλ. Κέντρου Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-21:00
0

BEAUTYCORNER.GR:

The Ultimate Beauty Destination!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΩΘΙ.

Η παρούσα Σύμβαση λογαριασμού διέπει το λογαριασμό σας και όλες τις αγορές σας από το BeautyCorner.gr, τον κάτοχο και διαχειριστή του BeautyCorner.gr (ο "Ιστότοπος"). Για παράδειγμα, η γενική χρήση και επίσκεψη στον Ιστότοπο αυτό διέπεται επίσης από τους Όρους Χρήσης, που έχουν ενσωματωθεί στο παρόν με αναφορά και βρίσκονται στο κάτω μέρος των Ιστοσελίδων. Η έκδοση πιστώσεων και πόντων, διέπεται από τους Όρους και Προϋποθέσεις του Προγράμματος Πιστώσεων/Πόντων, που ενσωματώνονται στο παρόν με αναφορά.

Αν συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους όρους της παρούσας Σύμβασης, θα πρέπει να τσεκάρετε το τετραγωνάκι που δείχνει τη συμφωνία σας. Εάν δεν συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους όρους της παρούσας Σύμβασης, δεν θα είστε σε θέση να προχωρήσετε στο άνοιγμα ενός λογαριασμού με το BeautyCorner.gr.

Στην παρούσα Σύμβαση, οι όροι «εσείς» και «δικό σας» αναφέρονται στα άτομα, εταιρείες ή άλλα πρόσωπα που είναι μέλη/κάτοχοι λογαριασμού και συμφωνούν με την παρούσα Σύμβαση. Οι όροι "Εμείς", "εμάς", "δικό μας", και "BeautyCorner.gr" αναφέρονται στην BeautyCorner.gr, τους υπαλλήλους της, τα μέλη, τους αντιπροσώπους, τα στελέχη, τους διευθυντές, τους πράκτορες, τους διαδόχους και εκδοχείς της.

1. Αλλαγές στη Σύμβαση Λογαριασμού

Μπορούμε να αλλάξουμε, να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε τμήματα της παρούσας Σύμβασης ανά πάσα στιγμή, αλλά αν το κάνουμε, θα αναρτήσουμε τις αλλαγές αυτές στον Ιστότοπο ή θα τις στείλουμε σε σας μέσω ηλεκτρονικού ή απλού ταχυδρομείου. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ Ή ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ E-MAIL ΣΤΟ: [email protected]. Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ/Η ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΩΡΑ Ή ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ Ή ΤΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ.

2. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Τα δεδομένα εγγραφής και άλλες πληροφορίες σχετικά με εσάς υπόκεινται στη Δήλωση Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας.

3. Τιμές/Τέλη και Πληρωμές

Συμφωνείτε να καταβάλλετε όλες τις χρεώσεις που θα προκύψουν σε σχέση με την αγορά σας (συμπεριλαμβανομένων τυχόν ισχυόντων φόρων) με τους συντελεστές σε ισχύ κατά την υποβολή της παραγγελίας σας.
Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική πιστωτική κάρτα ή υπάρχει μια αλλαγή στην ισχύ της πιστωτικής κάρτας ή την ημερομηνία λήξης, ή εάν πιστεύετε ότι κάποιος έχει αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας χωρίς την άδειά σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα.

4. Αλλαγές Παραγγελίας/Ακυρώσεις

Δεν θα πρέπει να θεωρείτε ως δεδομένο ότι η αλλαγή ή η ακύρωση ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ παραγγελίας που έχετε κάνει στο BeautyCorner.gr, είτε σύμφωνα με ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα ή όχι, έχει πραγματοποιηθεί, έως ότου λάβετε σχετική επιβεβαίωση από το BeautyCorner.gr μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στον Ιστότοπο. Η επιβεβαίωση αυτή περιλαμβάνει το σύνολο της δοθείσας παραγγελίας καθώς και την πράξη αλλαγής ή ακύρωσης. Όπως προαναφέρθηκε, θα είστε υπεύθυνοι και η παραγγελία σας θα χρεωθεί για την πληρωμή όλων των εξόδων που σχετίζονται με αυτήν (παραγγελία) που έχει ήδη υποστεί επεξεργασία ή έχει αποσταλεί πριν τη λήψη του αιτήματός σας για ακύρωση ή αλλαγή.

5. Δήλωση σχετικά με την ικανότητα σύναψης σύμβασης

Δηλώνετε ότι έχετε την απαιτούμενη νομική ικανότητα και ότι είστε στην απαιτούμενη νόμιμη ηλικία κατά το Ελληνικό Δίκαιο για να συνάψετε αυτή τη σύμβαση και ότι δεν τελείτε σε κάποια πραγματική ή νομική κατάσταση που σας απαγορεύει την ελεύθερη σύναψη αυτής της σύμβασης (λ.χ. πλάνης, δικαστικής συμπαράστασης κ.λ.π.).

6. Επιβεβαιώσεις παραγγελιών, Δηλώσεις, Γνωστοποιήσεις και άλλες Επικοινωνίες

Κατανοείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να εξετάζετε, κατά την πρώτη παραλαβή, είτε παραδίδονται σε σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με ανάρτηση στον Ιστότοπο, ή με όλα τα άλλα ηλεκτρονικά μέσα, όλες τις επιβεβαιώσεις παραγγελιών, ιστορικό συναλλαγών, γνωστοποιήσεις και άλλες επικοινωνίες. Όλες οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτά είναι δεσμευτικές για εσάς, εάν δεν προβάλλετε αντίρρηση, είτε εγγράφως είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή δια τηλεφώνου, μέσα σε σαράντα οκτώ ώρες από την αποστολή σε εσάς οποιονδήποτε τέτοιων εγγράφων ή πληροφοριών ή τη διάθεσή τους στους δικτυακούς τόπους. Αυτό ισχύει ιδίως για την περίπτωση που κάποιο τέτοιο έγγραφο θα έπρεπε εύλογα και βάσιμα να αναμένετο από εσάς και παρόλα αυτά δεν φαίνεται ηλεκτρονικά παραδομένο σε σας. Σε κάθε περίπτωση το BeautyCorner.gr δέχεται να εξετάσει το βάσιμο των τυχών αντιρρήσεων σας κατά της συναλλαγής. Με την πάροδο της άνω προθεσμίας οι ανωτέρω γνωστοποιήσεις, πληροφορίες και άλλες επικοινωνίες από το BeautyCorner.gr θα θεωρούνται ότι έχουν παραδοθεί και είναι διαθέσιμες σε σας ανεξάρτητα από το εάν έχουν πραγματικά παραληφθεί ή όχι.

Συμφωνείτε ότι το BeautyCorner.gr πληρεί τη νόμιμη υποχρέωσή του να επιδίδει σε σας οποιαδήποτε τέτοια έγγραφα, εφόσον αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικής παράδοσης. Η ηλεκτρονική παράδοση μπορεί να γίνεται με τη μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μίας επισύναψης σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ανάρτησης στον Ιστότοπο, είτε με τη μορφή ενός διαθέσιμου αρχείου προς κατέβασμα από τους Ιστότοπους. Δηλώνετε ότι θα κατεβάσετε το σχετικό έγγραφο αμέσως μετά την παραλαβή της κοινοποίησης της διαθεσιμότητάς του. Εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία με το άνοιγμα ενός εγγράφου που παραδίδεται ηλεκτρονικά από το BeautyCorner.gr, ενημερώστε αμέσως το BeautyCorner.gr ώστε να μας επιτρέψετε να προβούμε στην απαραίτητη παράδοση με άλλα μέσα. Αδυναμία ενημέρωσης του BeautyCorner.gr σχετικά με μία τέτοια δυσκολία εντός σαράντα οκτώ ωρών μετά την παράδοση θα θεωρείται ως επιβεβαίωση του ότι είσαστε σε θέση να λάβετε και να ανοίξετε το ανωτέρω έγγραφο.

7. Ευθύνες και Περιορισμοί Υποχρεώσεων

Δηλώνετε ότι θα είστε ο μόνος και αποκλειστικός εξουσιοδοτημένος χρήστης του κωδικού πρόσβασής σας που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο BeautyCorner.gr και αποδέχεστε την αποκλειστική ευθύνη για τη χρήση, την τήρηση απορρήτου και την προστασία του κωδικού πρόσβασης καθώς επίσης και για όλες τις παραγγελίες και τις αλλαγές των πληροφοριών (δηλαδή αλλαγές διεύθυνσης κατοικίας) που εισάγονται στο λογαριασμό σας με χρήση αυτού του κωδικού πρόσβασης.

Αποδέχεστε την πλήρη ευθύνη για την παρακολούθηση και την προστασία του λογαριασμού σας.

Θα ειδοποιείτε αμέσως το BeautyCorner.gr γραπτώς, με παράδοση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βεβαίωση/απόδειξη παραλαβής, εάν αντιληφθείτε τυχόν απώλεια, κλοπή ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού πρόσβασης και του αριθμού λογαριασμού σας ή οποιαδήποτε αδυναμία εκ μέρους σας παραλαβής μηνύματος από εμάς που να υποδεικνύει ότι μία παραγγελία έχει ληφθεί και εκτελεστεί ή τυχόν ανακριβείς πληροφορίες στο λογαριασμό σας ή στο ιστορικό συναλλαγών.

Σε περίπτωση που συμβεί οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιστάσεις, ούτε το BeautyCorner.gr ούτε κανένα από τα στελέχη, τους διευθυντές, διαχειριστές, τους εκπρόσωπους, τους υπαλλήλους, τους αντιπροσώπους ή τις θυγατρικές της, τους προστιθέντες και οποιονδήποτε άμεσα ή έμμεσα απ’ αυτή εξαρτώμενο πρόσωπο έλκοντα καθ’ οιοδήποτε τρόπο δικαιώματα ή δέσμιοι υποχρεώσεων απέναντι στην εταιρεία μπορούν ή θα έχουν οποιαδήποτε ευθύνη ή υποχρέωση προς εσάς ή προς οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, του οποίου η αξίωση μπορεί να προκύψει μέσα από εσάς για τυχόν αξιώσεις σε σχέση με το χειρισμό, την κακή διαχείριση ή την απώλεια οποιασδήποτε παραγγελίας καθώς και για την τυχόν περαιτέρω λόγω της αυτής καθυστέρησης ενημέρωσής μας, ζημίας ή διαφυγόντος κέρδους που προήλθε από αυτήν την παράλειψη. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης της ελαφράς αμέλειας, το BeautyCorner.gr ή οποιοσδήποτε ασχολείται με τη δημιουργία, παραγωγή, παράδοση ή τη διαχείριση υπηρεσιών του BeautyCorner.gr, δεν θα είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, παρεπόμενη, θετική ή και αποθετική ζημία που θα προκύψει από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης των Δικτυακών Τόπων, των υπηρεσιών που παρέχονται από το BeautyCorner.gr ή από οποιαδήποτε παραβίαση οποιασδήποτε εγγύησης από το BeautyCorner.gr.

Στην πλήρη έκταση που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, το BeautyCorner.gr αρνείται όλες τις εγγυήσεις ρητές ή συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό των εγγυήσεων εμπορευσιμότητας και καταλληλότητας για μία συγκεκριμένη χρήση.

Η χρήση και αποθήκευση τυχόν πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του κωδικού πρόσβασης, της δραστηριότητας των συναλλαγών και οποιαδήποτε άλλων πληροφοριών ή παραγγελιών διαθέσιμων στον προσωπικό σας υπολογιστή γίνεται με δικό σας κίνδυνο και αποτελεί αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Είστε υπεύθυνοι για την παροχή και τη συντήρηση του εξοπλισμού επικοινωνιών (συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών υπολογιστών και modems) και του τηλεφώνου ή εναλλακτικών υπηρεσιών που απαιτούνται για την πρόσβαση και χρήση των δικτυακών τόπων ή συναφών υπηρεσιών, καθώς και για όλα τα τέλη παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και τις επιβαρύνσεις που προκύπτουν για εσάς όσον αφορά την πρόσβαση στους Ιστότοπους ή στις σχετικές υπηρεσίες.

8. Εμπορικά Σήματα

Τα "BeautyCorner.gr" και άλλα σήματα που υποδεικνύονται στην ιστοσελίδα μας είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές μορφές παρουσίασης του BeautyCorner.gr στην Ελλάδα, την Ε.Ε. και άλλες χώρες. Τα Εμπορικά σήματα και οι εμπορικές μορφές παρουσίασης του BeautyCorner.gr δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχέση με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που δεν ανήκει στο BeautyCorner.gr, με οποιονδήποτε τρόπο που καταλήγει σε παράνομο, αθέμιτο, μη δεδικαιολογημένο, εξωσυμβατικό ή αντισυμβατικό πλουτισμό και ιδίως όταν είναι πιθανό να προκαλέσει σύγχυση στους πελάτες, ή καθ’ οιοδήποτε τρόπο να επηρεάσει, δυσφημήσει ή μειώσει το κύρος του BeautyCorner.gr ή του Ιστότοπου. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα προϊόντων ή υπηρεσιών που δεν ανήκουν στο BeautyCorner.gr, τα οποία εμφανίζονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους, δηλαδή τρίτων επιχειρήσεων, αλλά και επιχειρήσεων συνδεδεμένων ή χρηματοδοτούμενων από το BeautyCorner.gr. Ισχύει βέβαια και γι’ αυτά (εμπορικά σήματα) η αμέσως ανωτέρω απαγόρευση.

Δεν επιτρέπεται να ασχοληθείτε με οποιαδήποτε διαφήμιση με παραδοσιακά μέσα, μάρκετινγκ ή άλλες δραστηριότητες διαφήμισης για λογαριασμό του BeautyCorner.gr ή των θυγατρικών της ή σε σχέση με Ιστοσελίδα Προορισμού, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης οποιουδήποτε εμπορικού σήματος του BeautyCorner.gr ή των θυγατρικών της ή οποιουδήποτε Συνδέσμου αναφορικά με οποιαδήποτε προώθηση με παραδοσιακά μέσα ή με οποιονδήποτε άλλο παραδοσιακό τρόπο (π.χ., σε τυχόν έντυπο υλικό, αλληλογραφία, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή συνημμένο ηλεκτρονικού μηνύματος ή άλλο έγγραφο ή οποιαδήποτε προφορική πρόσκληση).

9. Πνευματικά δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο που συμπεριλαμβάνεται στην παρούσα ιστοσελίδα, όπως κείμενο, γραφικά, λογότυπα, εικονίδια, εικόνες, ηχητικά κλιπ, ψηφιακές λήψεις, συλλογές δεδομένων και λογισμικό, αποτελεί ιδιοκτησία του BeautyCorner.gr ή των προμηθευτών περιεχομένου του και προστατεύεται από τους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Η συλλογή όλου του περιεχομένου στην παρούσα ιστοσελίδα είναι αποκλειστική ιδιοκτησία του BeautyCorner.gr και προστατεύεται από τους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Όλο το λογισμικό που χρησιμοποιείται στην παρούσα ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησία του BeautyCorner.gr ή των προμηθευτών λογισμικού του και προστατεύεται από τους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

10. Περιορισμοί και Καταγγελία των Υπηρεσιών του BeautyCorner.gr

Είστε εξουσιοδοτημένος να χρησιμοποιείται τα προϊόντα ή υλικά τα οποία πωλούνται ή διατίθενται από το BeautyCorner.gr για τις δικές σας ανάγκες και μόνο, και δεν έχετε δικαίωμα να μεταπωλείτε προϊόντα ή να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε τέτοια υλικά ή να κάνετε αντίγραφα αυτών των υλικών προς πώληση ή χρήση από άλλους. Δεν θα διαγράψετε τις γνωστοποιήσεις πνευματικών δικαιωμάτων ή άλλων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας από τις εκτυπώσεις υλικού στο οποίο είχατε ηλεκτρονική πρόσβαση.

Αντιλαμβάνεστε ότι το BeautyCorner.gr μπορεί ανά πάσα στιγμή, κατά την αποκλειστική διακριτική του ευχέρεια και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς εσάς, να απαγορεύσει ή να περιορίσει την πρόσβασή σας στη χρήση του Ιστότοπου ή συναφών υπηρεσιών ή την ικανότητά σας να αγοράζετε προϊόντα στον Ιστότοπο. Το BeautyCorner.gr μπορεί να καταγγείλει το λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή αιτιολογημένα όμως και μετά από προηγούμενη ειδοποίηση προς εσάς. Είστε ελεύθεροι να καταγγείλετε το λογαριασμό σας στο BeautyCorner.gr σύμφωνα όμως με τις αμέσως ανωτέρω ισχύουσες και για εμάς προϋποθέσεις. Οι εκατέρωθεν καταγγελίες των συναλλαγών δεν θα πρέπει να είναι παράνομες ή καταχρηστικές. Το κλείσιμο, για οποιοδήποτε νομικό ή πραγματικό λόγο, ενός λογαριασμού δεν θα επηρεάζει τα δικαιώματα και/ή τις υποχρεώσεις των συμβαλλομένων που προέκυψαν πριν από την ημερομηνία κλεισίματος του λογαριασμού. Εκτός και αν ειδικοί λόγοι αντισυμβατικής ή αδικοπρακτικής συμπεριφοράς δικαιολογούν τούτο.

11. Κίνδυνος απώλειας/Εγγυήσεις/Επιστροφές

Όλες οι αγορές εμπορευμάτων από το BeautyCorner.gr γίνονται σύμφωνα με μια σύμβαση αποστολής διαμέσου κατάλληλου ταχυμεταφορέα. Ο κίνδυνος απώλειας, βλάβης ή καταστροφής λόγω της μεταφοράς και ο τίτλος ιδιοκτησίας για τα εμπορεύματα αυτά περνά σε σας από την παράδοση της παραγγελίας σε εσάς από τον μεταφορέα.

Τα εμπορεύματα που διατίθενται προς πώληση από το BeautyCorner.gr είναι κατασκευασμένα από τρίτους και έτσι το BeautyCorner.gr δεν φέρει καμία ευθύνη, για όλες τις δηλώσεις και εγγυήσεις σε αυτά. Επίσης δεν έχει καμία ευθύνη για τυχόν ελαττώματα των προϊόντων αυτών καθώς και για τυχόν πρόκληση πάσης φύσεως ζημιών ή βλαβών από τα προϊόντα αυτά και από τη χρήση τους. Για όλα αυτά ευθύνη έχουν οι κατασκευάστριες εταιρείες των προϊόντων.

Επιπλέον, όλες οι πωλήσεις είναι τελικές και τα εμπορεύματα μπορούν να επιστραφούν στην Εταιρεία μόνο σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών που βρίσκεται στον Ιστότοπο. Προβληματικά ή ελαττωματικά ή ουσιωδώς διαφορά με αυτά της παραγγελίας προϊόντα ή ακόμη χωρίς τη συνομολογημένη ιδιότητά τους τέτοια, επιστρέφονται από εσάς αζημίως στην εταιρεία μας με έξοδα αποστολής που βαρύνουν εμάς.

12. Μη Σωστή Τιμολόγηση

Παρά τις προσπάθειές μας, ένας μικρός αριθμός εμπορευμάτων στον Ιστότοπό μας μπορεί να είναι εσφαλμένα τιμολογημένος. Αν ανακαλύψετε μια μη σωστή τιμολόγηση, θα κάνουμε ένα από τα ακόλουθα:

Εάν η σωστή τιμή ενός εμπορεύματος είναι μικρότερη από τη δηλωμένη τιμή μας, θα σας χρεώσουμε με το χαμηλότερο ποσό και θα σας αποστείλουμε το εμπόρευμα.

Εάν η σωστή τιμή ενός εμπορεύματος είναι υψηλότερη από τη δηλωμένη τιμή μας, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, είτε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για οδηγίες πριν την αποστολή ή θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας και θα σας ειδοποιήσουμε για την εν λόγω ακύρωση.

13. Παρακολούθηση και Καταγραφή Τηλεφωνικών Συνομιλιών και Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

Για την προστασία σας και για την προστασία του BeautyCorner.gr, και ως εργαλείο για την επανόρθωση παρανοήσεων, κατανοείτε, συμφωνείτε και επιτρέπετε στο BeautyCorner.gr, κατά τη διακριτική του ευχέρεια κατόπιν σχετικής προς τούτο προφορικής ειδοποίησης σε εσάς πριν την ίδια την επικοινωνία να καταγράφει οποιεσδήποτε ή όλες τις τηλεφωνικές συνομιλίες ανάμεσα σε εσάς και το BeautyCorner.gr και οποιονδήποτε από τους υπαλλήλους ή τους πράκτορες του BeautyCorner.gr και να καταγράφει τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες σας με το BeautyCorner.gr στα πλαίσια πάντα της ως άνω περί προσωπικών δεδομένων και απορρήτου διατάξεων της παρούσας σύμβασης.

14. Νομικά δεσμευτικός χαρακτήρας

Με την παρούσα συμφωνείτε ότι η παρούσα Σύμβαση και όλοι οι όροι της είναι δεσμευτικοί για εσάς, τους ειδικούς και καθολικούς διαδόχους σας, τους διαχειριστές, εκπροσώπους ή εκκαθαριστές, τους τυχόν εκούσιους ή νόμιμους αντιπροσώπους σας, τους εν γένει διαδόχους και τους πληρεξουσίους σας.

15. Έκτακτα Γεγονότα/Τεχνικές Δυσκολίες

Συμφωνείτε συγκεκριμένα να απαλλάξετε το BeautyCorner.gr από κάθε ευθύνη έναντι οποιασδήποτε και όλων των απαιτήσεων, και συμφωνείτε ότι το BeautyCorner.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια, πραγματική ή αντιληπτή, που προκαλείται άμεσα ή έμμεσα από κυβερνητική ρύθμιση, ή ρύθμιση της αγοράς, αναστολή εμπορίου, πόλεμο, πτώχευση της χώρας ή γενική απεργία και από κάθε άλλη περίπτωση ανώτερης βίας. Επίσης πέραν αυτών και από κάθε βλάβη εξοπλισμού, σφάλμα γραμμής επικοινωνίας, αδυναμία συστήματος, αδυναμία ασφάλειας στο Διαδίκτυο, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κλοπή, ή οποιοδήποτε πρόβλημα, τεχνολογικό ή άλλο τρόπο, που μπορεί να σας εμποδίσει να μπείτε ή το BeautyCorner.gr από την εκτέλεση μιας παραγγελίας, ή άλλες συνθήκες πέραν του ελέγχου μας. Επιπλέον, σε τεχνικό περιβάλλον, εάν συμβεί τυχόν σφάλμα σε σχέση με τον εντοπισμό οποιασδήποτε παραγγελίας ή καταχώρησης παραγγελίας, η ακριβής, πραγματική και σωστή συναλλαγή ή θέση θα αποκατασταθεί. Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε την ορθότητα και την ακρίβεια του λογαριασμού και να επικοινωνήσετε αμέσως με το BeautyCorner.gr εάν υπάρχουν τυχόν αποκλίσεις.

16. Η Σύμβαση διέπεται από τους Ελληνικούς νόμους/Εκχώρηση

Η παρούσα Σύμβαση και η εφαρμογή της θα διέπονται από τους Ελληνικούς νόμους και αρμόδια για κάθε πρόβλημα είναι τα ελληνικά δικαστήρια. θα καλύπτει μεμονωμένα και συλλογικά όλους τους λογαριασμούς που μπορεί να ανοίξετε στο BeautyCorner.gr και θα είναι δεσμευτική για εσάς και τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο διαδόχους σας (είτε λόγω συγχώνευσης, ενοποίησης ή με άλλο τρόπο), κληρονόμους, εκτελεστές, διαχειριστές και εκδοχείς σας. Η παρούσα Σύμβαση θα ισχύει προς όφελος του BeautyCorner.gr και των διαδόχων, εκδοχέων και πρακτόρων της. Το BeautyCorner.gr μπορεί να εκχωρήσει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της που πηγάζουν από την παρούσα Σύμβαση σε οποιαδήποτε από τις θυγατρικές της, χωρίς επίδοση γνωστοποίησης σε εσάς, ή σε οποιοδήποτε άλλο νομικό πρόσωπο μετά από προηγούμενη έγγραφη γνωστοποίηση προς εσάς.

17. Παραίτηση

Με εξαίρεση όπως ρητά επιτρέπεται στην παρούσα Σύμβαση, δεν μπορεί να υπάρξει, ούτε να θεωρηθεί ότι υπήρξε παραίτηση από, μεταβολή ή τροποποίηση οποιασδήποτε διάταξης ή όρου της παρούσας Σύμβασης, παρά μόνο εάν έχει συμφωνηθεί γραπτώς από νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας που μπορεί να δεσμεύει την εταιρεία βάσει του καταστατικού της και των νομίμως συνταχθεισών καταχωρηθεισών ή/και δημοσιευθεισών τροποποιήσεών της.

18. Τροποποιήσεις. Πλήρης Σύμβαση

Κατανοείτε ότι η πρόσβαση σε και η χρήση του λογαριασμού σας αποτελεί τη συγκατάθεσή και συμφωνία σας να τηρείτε τους όρους της παρούσας Σύμβασης Λογαριασμού. Το BeautyCorner.gr μπορεί ανά πάσα στιγμή να αναθεωρήσει αυτούς τους όρους αυτούς με ενημέρωση της Σύμβασης Λογαριασμού. Εσείς συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από μεταγενέστερες αναθεωρήσεις και συμφωνείτε να επανεξετάζετε τη Σύμβαση Λογαριασμού περιοδικά για αλλαγές στους όρους της Σύμβασης Λογαριασμού. Η πιο πρόσφατη έκδοση της Σύμβασης Λογαριασμού θα είναι πάντα διαθέσιμη για επανεξέταση από εσάς στον Ιστότοπο. Η συνέχιση της χρήσης του BeautyCorner.gr μετά τις αλλαγές αυτές θα αποτελεί αναγνώριση και αποδοχή της εν λόγω τροποποίησης. Η Σύμβαση αυτή αντιπροσωπεύει την πλήρη συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και το BeautyCorner.gr σχετικά με το αντικείμενο της παρούσας. Δεν επιτρέπεται η εκχώρηση οποιουδήποτε δικαιώματος ή υποχρεώσεων σύμφωνα με την παρούσα χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση από το νόμιμο εκπρόσωπο του BeautyCorner.gr.

19. Διαιρετότητα

Εάν οποιαδήποτε διάταξη ή όρος της παρούσας Σύμβασης κριθεί άκυρος ή μη εκτελεστός λόγω οποιουδήποτε νόμου, κανόνα, διοικητικής ή δικαστικής απόφασης οποιουδήποτε δικαστηρίου, ή κανονιστικής ή αυτορρυθμιστικής υπηρεσίας ή οργανισμού, η ακυρότητα ή η μη εκτελεστότητα αυτή πρέπει να αποδοθεί μόνο στη διάταξη ή τον όρο αυτό. Η ισχύς των υπόλοιπων διατάξεων και όρων δεν θα επηρεαστεί από αυτή και η παρούσα Σύμβαση θα εκτελείται ως εάν η άκυρη ή μη εκτελεστή διάταξη ή όρος δεν περιέχονταν στην παρούσα.

20. Οι επικεφαλίδες είναι περιγραφικές

Οι επικεφαλίδες κάθε διάταξης του παρόντος είναι για περιγραφική χρήση μόνο και δεν πρέπει να θεωρείται ότι τροποποιούν ή παρέχουν οποιοδήποτε από τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις που ορίζονται σε κάθε τέτοια διάταξη.